Revenants Revival

Race:  Chaos Pact
Coach:  Tim
Description
Prince Dorian (Former owner of the renowned Chaos All-stars) has emerged from his rest (aka Regeneration) and decided to assemble another pack of misfits to enter the Blood bowl field.
We give to you, in cold-heart suckerpunch: The Revenants Revival!

 
Revenants Revival team badge
Bulletin board from the coach
June 12th, 2018 - old news
Runda 8
Enfaldiga trångsynta människor. Inser man inte att tillbe kaosgudarna, vilken som helst, så är livet förkastat. Så hoppas vi att Honorless Humans nu inser. Honorless? tja de är ju halvvägs dit verkar det ju som. Efter denna uppvisning så kan vi ju bara hoppas att de tar sitt förnuft tillfånga och står i kö för rekrytering.

Matchen började i en aning uppförsbacke då Tazzerack oturligt nog snubblade på sitt höftskynke och drog mulen i backen vid ett tappert försök för att stångas. Och till råga på allt så understår sig människorna till att hoppa på honom när han redan ligger! Men ack nej, någon inkassering av extra stålar blev det inte. Värre blev det för Nibbles som väldigt tidigt lade sig i dogouten för att vila. För att vila även över nästa match. Han får nog ta sig en ordentlig funderare på sin framtid inom laget och sporten.

Sen vände det och många av människorna fick spendera en och annan extra runda i sin egen dogout. Lite sluggfest och vi visade var skåpet ska stå: I omklädningsrummet!
- Tim
 
 
May 29th, 2018 - old news
Runda 7
Det här var väl intressant. Vi ställer upp mot ett "obesegrat" knektlag. Tja, inte bara vinster, men inga förluster.
Och så blev det inte denna gången heller. Vi gick ur bataljen som vinnare båda två. Eller?
Nja, jag får nog säga: Fördel Revenants, faktist. Tack vare de 3 Casulties som åsamkades BBB.

Dock en ganska intressant match som hade sina svängningar åt båda hållen. Endast vars ett riktigt td-tillfälle skapade för vardera lagen. Som båda fummlades bort i sann Nuffle-anda. (tja, må hända att ett ess i rockärmen hade ganska direkt inverkan på noll-resultatet för BBB.)

Men aldrig förr har jag sett maken till en släpphäntare råtta, som påstår sig vara duktig på att hantera bollen. Men varken fånga perfekta passar eller ens plocka upp den när den ligger stilla på marken lyckades Nibbles med idag. (Extra armar som nästa skill, kanske?)

Ett absolut godkänt resultat för Thazzerack efter sin första match, 100% bättre än föregångaren Rakkash. Kan det varit hejaropen från sidlinjen från Kalvin som motiverade tro?
- Tim
 
 
May 18th, 2018 - old news
Runda 6
Uff!!! Det där gjorde ont.

Vid god vigör och gott humör äntrar Revenants planen efter en lyckosam match mot älvorna.
Man må tro att Snotsen inte är något hot att ta notis om. Håll er undan från Ograrna sa coach. Men när det samlas i grupp kan de vara dödliga, vilket Victor blev varse om. Må hans själ bli ett skrovmål för gudarna, vilka han nu månne tillbe?

Och ont gör det att möta hoppandes Ogres. Drozrat gick ner för räkning när han rände ryggen åt en bjässe och Uggarath tackar sin lyckliga stjärna (läs regeneration) att han kunde fortsätta spela till slutsignalen.

Men bjässarna är relativt lätta att utmanövrera, tre gånger lyckades vi scora och det gav en hel del utdelning efter matchen.
Nu har laget åter fyllt den vakanta Minotaur platsen. Må Nuffle stå dig bi, välkommen Thazzerack. Mu!
- Tim
 
 
May 8th, 2018 - old news
Runda 5
Nu hade det firats färdigt två dagar innan. Coach Dorian hade kommenderat alla till inrättelse i ledet och ingen fick lämna omklädningsrummet 24 timmar innan match.
Kanske var det det som fått alla att fokucera på motspelaren, kanske var det Acorns brist på axelplåtar och hjälmar?

För idag bankades det på i äkta kaotisk blood bowl anda. Inte ens deras snabbfothet kunde hålla undan Revenants framfart. Drozrat fick sig en tankeställare när han fick blodvittring på Edit (må hon vila i frid och snart återuppstå som Slaanesh konkubin) och funderar nu mer på att låta bollhanterandet skötas av någon annan för att själv fortsätta i blodets bana.

En härlig vinst idag. Vind i segeln, eller....?
- Tim
 
 
 
Tournaments played:
S1 First Blood
Trophies won:
3rd place: S1 First Blood

  
go to previous page
Latest matches:
Farmarliga I, round 1
  2    [YB] Hello Gittzy
  1    [YB] Viracocha Vi...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League