Revenants Revival

Race:  Chaos Pact
Coach:  Tim
Description
Prince Dorian (Former owner of the renowned Chaos All-stars) has emerged from his rest (aka Regeneration) and decided to assemble another pack of misfits to enter the Blood bowl field.
We give to you, in cold-heart suckerpunch: The Revenants Revival!

 
Revenants Revival team badge
Bulletin board from the coach
Mar. 15th, 2018
Runda 3
Snön fullständigt vräker ner denna dag då Revenants ska ta sig an Softtails. Först när det är dags att ställa upp så ser spelarna varandra.

Åter denna gång desarmerade sen förra matchen fattas Donkrok i laguppställningen, dock har laget blivit förstärkta med ett nytt "färskt" troll och stjärnspelaren Ugroth "Ripper" Bolgrot. Spelarna intar planen med förhoppningen av att de båda lagen ändå är ganska jämna.

Det visar sig också vara så, långsamt tar sig spelarna genom ovädret och inte en enda gång är det någon spelare som försöker sig på att komma lite längre.
Likt ett knattelag rör sig alla spelarna i klunga runt bollen som inte kommer särskilt kvickt framåt. Men i slutet av första halvlek så leder trotts allt Revenants med ett mål.

Softtails ger sig på att försöka jämna ut detta men med mycket grindande vid mittlinjen, något som Revenants lyckas stoppa trotts ett troll som ett par rundor tyckte det var med intressant att få bort snön som fastnat i sin navel.

En liten gnasta tändes mot slutet av halvleken då bollen plötsligt blev fri från Softtails klor och Drozrat sprang mot endzone. Dock sprang han för långt så stackars bollbärande Victor inte kunde se vart han skulle passa bollen.

Men, men tre poäng i säcken till trotts för Hulc´s spådomar.
- Tim
 
 
Mar. 6th, 2018
Runda 2
Aningen förskräckta och blåslagna men änd vid gott mod har Revenants förberett sig för nästa match mot Gitzlicious i en extremt gassande sol.

Kittade till tänderna, som sig bör för en gobbo, ställer våra båda lag upp sig för att slå fast vem av dessa två Underdogs faktiskt är den värste.
Det börjar lite stapplande och Gitz bryter sig igenom men Rev lyckas frigöra bollen och med lite tricksande komma loss och göra lagets första TD.

Sura för underläget flyger bomber och motorsåg skramlar. Bomberna har lyckligtvis inte någon större påverkan men en såg i ryggen skadar Dunkrok så illa att han får men för livet.och lagets nyförvärvade apo är aldelless för intresserad av Bloodweiser kaggen som står i dogouten.

Andra halvlek fortsätter Rev med ett sargat lag och ställer upp med nio spelare. Lyckas Drozrat ändå med konststycket á la elf-style en lång pass från egen zon till Mace Storm som har hållt sig fri på motståndarnas sida en tid. Och touchdown två är ett faktum. Någonstans i denna förvirring lyckas motståndarna komma åt att golva Gnarf. Som aldrig mer reser sig upp igen, inte heller denna gången är apo:n vid sina sinnens fulla bruk att göra en insats.

I ett desperat försök att balansera ut vågen en aning grabbar Cookie tag i närmsta bollhållande gobbo och slungar iväg honom... rätt ut i publiken!

En kostsam vinst men ändå en vinst!
- Tim
 
 
Mar. 6th, 2018
Runda 1
Efter att blivit övertalade, mutade eller hotade att delta i ett "vänskapligt" ligaspel fick medlemmarna av Revenants Revival sig ett abrupt uppvaknande i första matchen mot Impalers, vars getter boktavligen trampade ner dem och dansade riverdance över dem.

Att spela på en plan som sommartid är en välkänd badort gjorde inte saken lättare heller, som Drake Diablo fick känna av då han dodgade, halkade och bröt nacken. Vilket snabbt avslutaded han karriär.

Men värst blev det ändå för ungtjuren Rakash som för övrigt kunde haft en lysande framtid i laget. Men eftersom han hade svårigheter att lyssna vid genomgångarna på träningarna inte förstått de mest grundläggande principerna i tackling, misslyckades så fatalt att hans skalle nu mera pryder en av omklädningsrummets väggar.

En bitter förlust startar säsongen men allt hopp är ännu inte bortblåst för de överlevande spelarna.
- Tim
 
 
Jan. 24th, 2018 - old news
Standard uppställning
Uppställningen är klar, spelarna intar standardform.

Mutationer kommer i samband med spelarnas utveckling.
- Tim
 
 
 
Tournaments played:
none
Playing in:
S1 First Blood
Trophies won:
nonego to previous page
Latest matches:
S1 First Blood, round 3
  0    Bloodington Green...
  1    Scruffy's Dashing...
S1 First Blood, round 3
  1    Streaming Sauri
  0    Sons of Ymir
S1 First Blood, round 3
  0    Milwaukee Softails
  1    Revenants Revival
S1 First Blood, round 3
  2    Bascognes bitter ...
  2    Green Acorns
S1 First Blood, round 2
  1    Muffin Reapers
  1    Bascognes bitter ...
S1 First Blood, round 2
  0    Bloodington Green...
  0    Bandaged Brawlers
Latest bulletins:
Revenants Revival
Runda 3
Snön fullständigt vräker ner denna ...
The Streaming Sauri
New article in the ATBBC
Article #03 has ...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League