Bascognes bitter Bourgeoisie

Race:  Bretonnian
Coach:  Simon
Description
"Heavily armoured, gilded, decked out in layers of steel that an Empire warhorse would have struggled to carry, let alone charge with. Formidable. Not for nothing did men across the Old World fear the onslaught of the knights of Bretonnia."

Our lady has set us forth on this holy quest to spread the civility, nobility and chivalrousness of the knighthood to the rest of this forsaken sport.

 
Bascognes bitter Bourgeoisie team badge
Bulletin board from the coach
Oct. 15th, 2018 - old news
"One Rabbit-stew comin up-JESUS CHRIST"
Ajajaj, slutspelet visade sig horribelt. Våra enda specialtränade spelare bet i gräset, hårt och skoningslöst, och någon till dog eller skadades för livet. Det hade varit bättre att inte delta och låta laget träna inför nästa säsong istället. Vi får se om de kan hämta sig eller de löser upp sig och går sina egna vägar...
- Simon
 
 
Sep. 26th, 2018 - old news
"Now look here my good man..."
Vi hade inte trott på en bättre säsong när det började, men saker och ting har gått vår väg, vilket vi givetvis vill tro är helt genom skicklighet, men sannolikt är det andra faktorer som spelat in. Nu är det slutspelsdags och alla riddarna är morska och ivriga att pröva sig på nytt, i jakten på den heliga Blood bowl-graalen.
- Simon
 
 
Sep. 4th, 2018 - old news
"Message for you Sir..."
Hoberna var starka över förväntan (och deras allierade) men vi hade fått höra att de var smidiga, vilket verkligen inte var fallet. De föll över varandra till höger och vänster, och diverse benbrott syntes. Publiken var överhängande del småfolk, ändå verkade alla bollar kastas in helt i vår riktning (antagligen för att vår publik utan att säga för mycket har ett visst längdövertag).

En framgångssaga, och både jag och the Lady pustade ut.
- Simon
 
 
Aug. 3rd, 2018 - old news
"Well you see, I rode out from Camelot"
Vi fick vår hämnd på de små gröna fulingarna. De höll uppenbart en kniv mot strupen på domaren och personalen för vi tyckte oss se deras fulspelare hela matchen, trots att de skickats till briggen redan! En lustig uppviglare hade bjudit in alla goblinsens fans med och de skrek okynnesord hela matchen, sen gick han bara visslande därifrån. Måste fifflat med transaktionerna med då vi trots en bra match gick därifrån med en betydligt mindre guldsäck än de små vättarna.

Nu tar vi nya tag och förbereder oss på matchen mot de lustiga hoberna. Det går ryktesvägen att de har en enastående herre som head coach, med exklusiv klädstil från länderna över havet! Ska bli ett sant nöje att spela mot, vad vi antar, är riktiga hedersamma och rakryggade gossar!
- Simon
 
 
 
Tournaments played:
S1 First Blood
Trophies won:
none
go to previous page
Latest matches:
S2 - Turftaking, round 4
  1    Streaming Sauri
  1    Khorne Frenzysco ...
S2 - Turftaking, round 4
  1    We praise Sylvanas
  2    Revenants Revival
S2 - Turftaking, round 4
  0    Bloodington Green...
  2    Smashington Deads...
S2 - Turftaking, round 4
  2    Milwaukee Softails
  1    Transylvanian Tra...

Farmarliga I, round 8
  1    New Norse Giants
  2    Viracocha Vivids

S2 - Turftaking, round 3
  1    Honorless humans
  6    Green Acorns
S2 - Turftaking, round 3
  1    Transylvanian Tra...
  1    Ooga Booga
S2 - Turftaking, round 3
  1    Khorne Frenzysco ...
  1    We praise Sylvanas
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League